Практична підготовка сучасного тренера з боксу у закладах вищої освіти.

Автор(и)

  • О. О. Хижняк Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка

Анотація

Згідно зі змістом Стандарту вищої освіти України за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка», спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» інтегральна компетентність майбутнього тренера трактується як здатність розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми у сфері фізичної культури і спорту або у процесі навчання, що передбачає застосування теорій та методів наук із фізичного виховання і спорту, та характеризується комплексністю та невизначеністю умов.

Біографія автора

О. О. Хижняк, Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка

аспірант кафедри загальної педагогіки і андрагогіки

Посилання

Павлюк Є. О. Концепція підготовки майбутніх тренерів-викладачів у вищих навчальних закладах. Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій Університету «Україна». 2013. № 2. С. 187–193.

Павлюк Є. О. Форми професійної підготовки майбутніх тренерів-викладачів у процесі навчання у ВНЗ. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Педагогіка і психологія. 2014. Вип. 42 (2). С. 82–86.

Положення про практики у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка. Затверджено вченою радою ПНПУ імені В. Г. Короленка від 27.12.12, протокол № 6. Полтава, 2012. 46 с.

Стандарт вищої освіти України: перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, галузь знань 01 «Освіта / Педагогіка», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт». Затверджено та введено в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 24.04.2019 р. № 567.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Секція 2 Досягнення сучасної педагогічної науки й практики: теорія, досвід, проблеми й перспективи